eOppiva - Etusivulle Kirjaudu
Anton Salovuori 21.06.2022

Vinkit kesälaitumille

Kesä on jo hyvässä vauhdissa ja se tarkoittaa valtaosalle lomaa ja lisääntyvää vapaa-aikaa. Se tarkoittaa myös aikaa, jolloin voi tuulettua ja ladata akkuja. Toisille se on hyvä hetki tutustua rauhassa itseään kiinnostaviin asioihin. Jos haluat ruokkia mieltäsi uuden oppimisen parissa, niin voit esimerkiksi tutustua sinua kiinnostaviin koulutuksiin. 

Jotta aika ei käy pitkäksi kesällä, niin olemme koonneet vinkkejä ajankohtaisista koulutuksista, joita voit opiskella eri teemoista. 

Digitalisaatio työelämässä

Digitalisaatiosta puhutaan paljon ja se onkin läsnä lähes kaikilla aloilla. Digitalisaation myötä myös työn tekemisen tavat ovat muuttuneet ja tehostuneet. Toisaalta se on luonut uudenlaisia osaamistarpeita, joista monet ovat välttämättömiä tietotyössä. Esimerkiksi tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvät osaamiset kuuluvat lähes jokaisen tontille. Lisäksi jokainen hyötyy siitä, että ymmärtää digitaalisen ympäristön toimintaperiaatteita. 

Tutustu koulutuksiin digitalisaatiosta:

Yhdenvertainen työelämä

Yhdenvertainen ja tasa-arvoinen työelämä on kaikkien etu. Jokaisen tulisi omalla toiminnallaan edistää sen toteutumista. Se edellyttää tietoisuutta syrjivistä rakenteista ja käytännöistä. Lopulta se edellyttää tekoja, jotta pääsemme haluttuun päämäärään. Näihin teemoihin pääset tutustumaan alla olevissa koulutuksissa. Saat muun muassa tietoa nykyisestä tilanteesta ja vinkkejä konkreettisista toimista, joita voi tehdä eri rooleissa ja toimialoilla. 

Tutustu koulutuksiin yhdenvertaisuudesta: 

Uutta ajateltavaa

Välillä on hyvä pysähtyä ja pohtia minkälaista maailmaa haluamme rakentaa ja miten voimme siihen vaikuttaa. Tapoja on monia ja tästä teemasta löydät eri tyyppisiä koulutuksia, joiden pohjalta saat toivottavasti uutta ajateltavaa oppimiseen, muutoskyvyyn ja ihmiskeskeisyyteen liittyen. 

Tutustu koulutuksiin, joista saat uutta ajateltavaa:

 

Aurinkoista kesää!

 

Anton Salovuori
Kirjoittaja Anton Salovuori