07.03.2022

eOppiva on täynnä oppimisen mahdollisuuksia – sisällöt esiin!

eOppivan viestinnässä käynnistyy nyt uusi vaihe – on aika nostaa esille se tärkein, eli upeat sisällöt, joita meillä riittää! Uusien julkaisujen rinnalla viestinnässämme korostuvat jatkossa kuukausittain vaihtuvat teemat.

Nostamme tarjonnastamme esiin niin uudempia julkaisuja kuin klassikoita vuosien takaa. Ota seurantaan myös somekanavamme, joissa keskustelu jatkuu kohdennetumpien vinkkien ja tärppien muodossa. 

Luvassa on taatusti myös erilaisia haasteita, kampanjoita ja ehkä pientä kisailuakin digitaalisen oppimisen ympärillä.  

Jos et ole jo uutiskirjeemme postituslistalla, niin rekisteröidy nyt!

Maaliskuun teemamme on ”viestintä ja vuorovaikutus”. Etusivullemme on luotu teemalle oma kokoelma, jonka linkkiä on helppo jakaa eteenpäin omissa organisaatioissanne. 

Maaliskuun koulutuksia ovat

Minkä sisällön otat itse opiskelulistallesi? Mitä sisältöä suosittelet kollegoillesi? Kuka järjestää organisaatiossaan aamukahvit tai perustaa Teams-kanavan opitun reflektointia varten? Kerro suunnitelmastasi vaikka sosiaalisessa mediassa ja tägää eOppiva mukaan.  

Ilmianna itsesi ja voimme ideoida vaikka yhdessä eOppiva-tiimin kanssa lisää!

Koko ajan kehittyvästä raportoinnistamme ja kertyvästä datasta tulemme tekemään myös viestinnällisiä nostoja ja mielenkiinnolla seuraamme, minkälaisia vaikutuksia uudella markkinointiotteella on oppimisinnokkuuteen esimerkiksi organisaatioittain tai hallinnonaloittain.

Digioppimisen iloa maaliskuuhun viestinnän ja vuorovaikutuksen parissa!