Mikä on eOppiva?

 

eOppiva on valtionhallinnon yhteinen oppimisympäristö. Se on olemassa, jotta jokainen voisi oppia. 

eOppivan sisällöt keskittyvät julkishallinnon, työelämän ja yhteiskunnan muutoksiin ja kehittämiseen. 

eOppivassa opiskelee päivittäin satoja ja vuosittain jopa 100 000 ihmistä. Suosituimpia koulutuksiamme on opiskeltu jo kymmeniä tuhansia kertoja. Liity mukaan eOppivaisten joukkoon!

 

Kenelle eOppiva on tarkoitettu?

eOppivassa on valtion työntekijöille tarkoitettuja koulutuksia sekä ihan kaikille kiinnostuneille avoimia koulutuksia ja muuta sisältöä kuten podcasteja. Valtionhallinnon lisäksi eOppivaa käyttävät monet kunnat, hyvinvointialueet, oppilaitokset, järjestöt ja yritykset. eOppivassa opiskelu on kaikille maksutonta. 

eOppiva koostuu kahdesta osasta: 

  1. eOppiva.fi-palvelusta, johon on koottu kaikki valtionhallinnon yhteiset koulutukset. Suuri osa niistä on avoimia ihan kaikille
  2. eOppivan Moodle-oppimisympäristöstä, jossa on valtionhallinnon työntekijöille tarkoitettuja koulutuksia sekä organisaatioiden omia sisäisiä koulutuksia. 

Lue lisää Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.

 

Tule tekemään koulutuksia kanssamme!

Tuotamme koulutuksia yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. eOppivan pelikirjasta voit tutustua tapaamme suunnitella ja toteuttaa digitaalisia koulutuksia yhteiskehittämisen menetelmin. Jos olet kiinnostunut toteuttamaan innostavia ja vaikuttavia digitaalisia koulutuksia organisaatiosi, koko valtionhallinnon tai vaikka koko maailman opiskeltavaksi eOppivassa, tutustu palveluihimme

Yhteisten ja kaikille avointen sisältöjen lisäksi eOppiva tarjoaa valtionhallinnon organisaatioille Moodle-oppimisympäristön, jossa lähes kaikki virastot ovat tehneet omia perehdytyksiä ja koulutuspolkuja. 

eOppiva-palvelun sisällöistä, ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa eOppiva-tiimi HAUS kehittämiskeskuksessa. HAUS on valtion osaamisen kehittämisen kumppani. eOppiva-palvelua ohjaa ja rahoittaa valtiovarainministeriö.