eOppiva - Etusivulle Kirjaudu

Palvelut

Valtionhallinnon organisaatiot saavat käyttää maksutta yhteisiä valtionhallinnon oppimistavoitteiden mukaisia eOppiva-sisältöjä, kuten digikoulutuksia ja podcasteja. Virastot voivat myös hyödyntää maksutta eOppivan Moodle-oppimisympäristöä omiin sisäisiin koulutuksiin.

eOppiva-tiimiltä voi tilata palveluita sisällöntuotantoon ja digitaalisen oppimisen kehittämiseen liittyen.

Tutustu palveluihimme ja kysy lisää: [email protected].

EINSTEIN: eOppivan alkuperäistuotanto

Einstein on eOppiva-tuotantojen Premium-tuote, joka toteutetaan oppijakeskeisesti palvelumuotoiluun perustuvan prosessimme mukaisesti. Tutustu siihen Pelikirjassamme. Tuotannossa huomioidaan digitaalisen koulutuksen kaikki eri tasot: pedagoginen, sisällöllinen, visuaalinen ja tekninen toteutus eOppivan asiantuntijoiden ohjauksessa. Einsteiniin kuuluu tuotantoprosessin lisäksi suorituksen seuranta, palautekysely ja todistus koulutuksen suorittamisen jälkeen.

Koulutus koko valtionhallinnolle toimituskunnan kautta

Jos koulutus on suunnattu kaikille valtionhallinnon työntekijöille, voidaan se toteuttaa eOppivan toimituskunnan päätöksellä budjettirahoituksella. Toimituskunta kokoontuu kerran kuukaudessa ja päättää, onko koulutuksen tavoite ja kohderyhmä sopivat yhteisesti rahoitettavaksi.

Tilaustuotannot

Teemme tuotantoja valtionhallinnon organisaatioille myös tilauksesta, jolloin asiakas maksaa tuotannon itse ja luonnollisesti myös päättää kohderyhmästä. Tilauskoulutukset voivat olla avoimia koko valtionhallinnolle, tai jopa koko maailmalle, tai ne voidaan julkaista tilaajan omassa oppimisympäristössä. Aikataulu sovitaan asiakkaan ja eOppivan tuotantotiimin kesken.

CURIE: Työpaja kokonaiskuvan kartoittamiseen

Työpajassa käydään läpi organisaation osaamisen kehittämisen tarpeita ja ongelman määrittelyä palvelumuotoilun keinoin. Työpajassa pyritään löytämään vastauksia siihen, millä tavoin osaamisen kehittämisen tarpeita voisi ryhtyä organisaatiotasolla ratkaisemaan. Työpajan lopuksi tiimillänne on käsitys siitä, mitä haasteita voisi ratkaista koulutuksen avulla ja mitä muuta kannattaisi tehdä tavoitteisiin pääsemiseksi. Työpajan jälkeen oppimispolkujen tekeminen sekä digi- että lähikoulutukseen on helpompaa.

Podcastit

Tuotamme asiakkaille podcasteja “avaimet käteen” -periaatteella. Palveluun kuuluu äänityksen lisäksi jakson editointi, jakelu ja ylläpito sekä raportointi. Asiakas vastaa sisällöstä ja sen käsikirjoittamisesta.

Webinaarit

Tuotamme myös webinaaritallenteita ”avaimet käteen” -periaatteella. Webinaaritallenteissa puheenvuoron esitysmateriaali näkyy esittäjän taustalla. Webinaarit voidaan toteuttaa joko studiossa tai olohuonemaisessa ympäristössä. Palveluun kuuluu videointi, editointi, sisällön tekstitys ja julkaisu esimerkiksi eOppivassa.

Koulutukset ja konsultointi

Meiltä voi tilata lyhyitä koulutuksia, inspiroivia puheenvuoroja sekä asiantuntija-alustuksia. Teemat käsittelevät eOppivaa, verkkopedagogiikkaa, työvälineitä, oppimismuotoilua sekä digitaalista oppimisen hyödyntämistä osana oman organisaation kehittämistä.

Tarjoamme myös konsultaatiota, asiantuntija-apua sekä työpajoja organisaation omien koulutusten digitalisoimiseksi. Palveluihimme kuuluvat myös kevyemmät sisällöntuotantoprojektit sekä koulutusten siirto eOppivan alustalle.

Digitaalisen oppimisen tuki

Kun tarvitsette kumppanin digioppimisen kehittämiseen tai enemmän tukea koulutusten totetukseen, tarjolla on eOppiva-tiimin Premium-palvelu sekä Helpdesk-tuki yhteistyössä Mediamaisterin kanssa. (Klikkaa kuvaa niin saat sen isommaksi.)