Palvelut

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja virastojen osaamisen kehittämisen tueksi

 

Koulutuksen avulla voidaan saavuttaa sille asetetut tavoitteet, kun on ensiksi huolellisesti määritelty osaamisen kehittämisen tarpeiden juurisyyt, ja löydetty niihin parhaiten soveltuvat ratkaisut. Koulutuksen lisäksi tarvitaan usein muitakin tukitoimenpiteitä. Kannattaa myös pohtia, mitä osia koulutuksesta on hyödyllistä digitalisoida, ja mitä säilyttää esimerkiksi lähikoulutuksena. Suosittelemme kaikille osaamisen kehittämisen tarpeita pohtiville Curie-työpajaamme, jonka jälkeen oppimispolkujen tekeminen sekä digi- että lähikoulutukseen on helpompaa.

 

Koulutukset ja puheenvuorot

Meiltä saa lyhyitä koulutuksia, inspiroivia puheenvuoroja sekä asiantuntija-alustuksia. Teemat käsittelevät eOppivaa, verkkopedagogiikkaa, työvälineitä kuten Moodlea, oppimismuotoilua sekä digitaalista oppimisen hyödyntämistä osana organisaation kehittämistä.

 

Konsultointi ja muu työ

Tarjoamme myös konsultaatiota, asiantuntija-apua sekä työpajoja organisaation omien koulutusten digitalisoimiseksi. Palveluihimme kuuluvat myös podcastit, kevyemmät sisällöntuotantoprojektit sekä koulutusten siirto eOppivan alustalle.

 

Mitä vaihtoehtoja on tehdä koulutus eOppivaan?

eOppiva tarjoaa useita eri vaihtoehtoja verkkokoulutuksen toteutukseen tai toteutuksen tueksi.

 

Koulutus koko valtionhallinnolle toimituskunnan kautta

Jos koulutus on suunnattu kaikille valtionhallinnon työntekijöille, voidaan se toteuttaa eOppivan toimituskunnan päätöksellä budjettirahoituksella. Toimituskunta kokoontuu kerran kuukaudessa ja päättää, lähdetäänkö tuotantoa tekemään yhteisestä budjetista. Toivelistalla on kymmeniä koulutuksia, joten toimituskunnan kautta koulutukset eivät välttämättä toteudu nopealla aikataululla.

 

Tilaustuotannot

Teemme tuotantoja valtionhallinnon organisaatioille myös tilauksesta, jolloin asiakas maksaa tuotannon itse ja luonnollisesti myös päättää kohderyhmästä. Tilauskoulutukset voivat olla avoimia koko valtionhallinnolle, tai jopa koko maailmalle, tai ne voidaan julkaista tilaajan omassa oppimisympäristössä. Aikataulu sovitaan asiakkaan ja eOppivan tuotantotiimin kesken. Ota yhteyttä info@eoppiva.fi, kun haluat tarjouksen eOppivan alkuperäistuotannosta.

 

Alkuperäistuotannot noudattavat prosessiamme

Sekä toimituskunnan kautta tulevat että tilaustuotantoina tehtävät koulutukset ovat yleensä Einstein alkuperäistuotantoja. Alkuperäistuotannot toteutetaan oppijakeskeisesti palvelumuotoiluun perustuvan prosessimme mukaisesti. Jos harkitset koulutusta kanssamme, tutustu ensin pelikirjaamme. Ota sen jälkeen yhteyttä info@eoppiva.fi, niin lähdetään suunnittelemaan yhteistyötä.

 

Koulutus omalle virastolle tai Moodle-konsultointi

eOppiva-Moodlessa virastot voivat myös tehdä ja julkaista koulutuksia itsenäisesti joko viraston omaan käyttöön tai koko valtionhallinnolle avoimeksi. Moodle-konsultointimme on oiva palvelu silloin, kun asiakas tekee sisällön pääosin itsenäisesti, mutta tarvitsee tukea pedagogiikkaan sekä apua koulutuksen tekniseen toteutukseen Moodlessa.

Lue lisää täältä: Moodle-palvelukuvaus

 

 

Einstein: Alkuperäistuotanto

Einstein on eOppiva-tuotantojen Premium-tuote, jossa huomioidaan digitaalisen koulutuksen kaikki eri tasot: pedagoginen, sisällöllinen, visuaalinen ja tekninen toteutus eOppivan asiantuntijoiden ohjauksessa.

Einsteiniin kuuluu tuotantoprosessin lisäksi suorituksen seuranta, palautekysely ja tarvittaessa todistus koulutuksen suorittamisen jälkeen.

 

Curie: Työpaja kokonaiskuvan kartoittamiseen

Työpajassa käydään läpi organisaation osaamisen kehittämisen tarpeita ja ongelman määrittelyä palvelumuotoilun keinoin. Työpajassa pyritään löytämään vastauksia siihen, millä tavoin jonkun ison kokonaisuuden osaamisen kehittämisen tarpeita voisi ryhtyä organisaatiotasolla ratkaisemaan.

Työpajan lopuksi tiimillänne on käsitys siitä, mitä haasteita voisi ratkaista koulutuksen avulla ja mitä muuta kannattaisi tehdä tavoitteisiin pääsemiseksi.