eOppiva - Etusivulle Kirjaudu

Hybridityö valtiolla

Tuotanto: eOppiva, GTK, HAUS kehittämiskeskus, Senaatti-kiinteistöt, Valtiokonttori, Valtiovarainministeriö ja Valtori

Mitä opin:

  • Opin tunnistamaan hybridityön tekemiseen liittyvät muutoksen mahdollisuudet (nykytila - tulevaisuus) sekä keskustelemaan niistä organisaation ja yksilön näkökulmista.
  • Opin tunnistamaan hyvään työpäiväkokemukseen liittyviä ilmiöitä sekä niiden vaikutuksen motivaatioon, työn imuun ja työnteon tapojen kehittämiseen.
  • Opin hybridityöhön liittyvistä kokemuksista, toimintamalleista ja välineistä, joita voin hyödyntää hybridityön tekemisessä ja työnteon tavoista keskusteltaessa.

Parhaimmillaan hybridityöstä hyötyvät sekä työnantajat että työntekijät. Etä- ja lähityö ovat olleet aiemminkin normaaleja työn tekemisen tapoja valtiolla. Hybridityön tekemisen lisääntyessä on tärkeää, että pysähdymme tarkastelemaan organisaatioidemme toimintaa sekä ulkoisten palveluiden että sisäisen toiminnan näkökulmasta.

Tämän koulutuksen tavoitteena on tukea valtion virastojen etä-, lähi- ja hybridityön tekemisen tapojen kehittymistä, tarjota työvälineitä arjen keskusteluiden tueksi sekä hybridityön kehittämiseksi. Tämän koulutuksen yhteydessä voit pohtia työn tekemisen tapoja sekä oman työsi että organisaatiosi näkökulmasta.

Tule mukaan pohtimaan hybridityöhön liittyviä ilmiöitä ja haasta koko organisaatiosi yhteiseen keskusteluun!