eOppiva - Etusivulle Kirjaudu
07.11.2023

Jatkuvan oppimisen ja vaikuttavuuden vallankumous

Mitä teillä tarkoittaa digitaalinen osaamisen kehittäminen? Entä miten toteutatte, tuette ja ohjaatte sitä organisaatiossanne?

Vaikka kun joku asiantuntija tai johtaja tulee sanomaan, että ”tarvittais verkkokurssi tästä”, mikä on teidän tapanne toimia? Miten homma etenee, millaiset prosessit ja resurssit teillä on? Miten priorisoitte niin tuotantoa kuin opiskeluvaatimuksiakin? Onko pakko?! – ja oli koulutus pakollinen tai ei, miten mittaatte sen vaikuttavuutta? Onko teillä jaettuja tavoitteita osaamisen kehittämiselle? Miten varmistatte, että osaaminen todella kehittyy ja mikä on digitaalisten oppimisratkaisujen arvo tässä yhtälössä?

Jos nämä ovat sinua kiinnostavia kysymyksiä, tervetuloa jakamaan ajatuksia ja kokemuksia muiden työyhteisön digitaalisesta osaamisen kehittämisestä kiinnostuneiden ja siitä vastaavien kanssa!

Ilmoittaudu nyt eOppivan ja Faros & Comin aamiaistilaisuuteen, joka on tiistaina 28.11.2023 klo 9-11. Paikka on HAUS kehittämiskeskus, Yliopistonkatu 5, Helsinki.

Tapahtuma on avoin kaikille työyhteisön digitaalisesta osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille ja siitä vastaaville julkishallinnossa, yrityksissä ja järjestöissä.

Ohjelma

8.30 Kahvit ja verkostoitumista

9.00 Tervetuloa! Emma Walker, Faros & Com & Tuuli Kurkipää, HAUS kehittämiskeskus

9.10 Jatkuvan oppimisen vallankumous: ajatuksia tulevaisuuden oppimisesta. Petteri Kallio, HAUS kehittämiskeskus

9.25 Askeleita kohti vaikuttavuuden arviointia – miten pääset alkuun? Elina Pärnä, Faros & Com

9.40 Yhteistyöskentely

10.35 Työskentelyn yhteenveto ja purku

11.00 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 17.11.