11.03.2019

Tuire Suihkonen aloitti eOppivassa

Digitiimimme täydentyi  sisältöjen ja interaktiivisen median asiantuntijalla.

Tuire työskentelee eOppiva-tiimissä käsikirjoittajana ja digitaalisten oppimateriaalien tuottajana. Tuiren erityisosaamisalaa ovat luova kirjoittaminen, digitaalinen sisällöntuotanto ja pelillistäminen. Kokemustaan Tuire on kerryttänyt pelitutkimuksen ja -suunnittelun parissa sekä kustannusalalla.

Tuire (FM) on opiskellut Tampereen yliopistossa kieli- ja kirjallisuusaineiden lisäksi pelitutkimusta, informaatiotieteitä ja interaktiivista mediaa, käytettävyyttä, kasvatustieteitä ja vuorovaikutteista teknologiaa.

“Rikas ja mukaansatempaava teksti on olennainen osa onnistunutta digitaalista koulutusta. Parhaimmassa tapauksessa erilaiset tekstit – puhutut, luetut, havainnollistetut, visualisoidut, vuorovaikutteiset – toimivat saumattomasti yhdessä ja luovat näin puitteet kokonaisvaltaiselle oppimiskokemukselle. eOppiva-tiimissä suunnitellaan digitaalisia koulutuksia laatu edellä, oppijaa varten. Tiimi koostuu eteenpäin katsovista multitalenteista, joiden tavoitteena on jatkuva kehittyminen ja uusien aihealueiden peloton taklaus. Liityn innolla eOppiva-tiimiin toteuttamaan ja kehittämään tasokkaita, viihdyttäviä ja kokemuksellisia koulutuksia.”

Tiimimme on etsinyt käsikirjoittajaa jo hetken ja olemme erittäin iloisia kun löysimme Tuiren tähän positioon. Kaikki hyvät koulutukset lähtevät käyntiin hyvästä sisällöstä ja siinä käsikirjoituksella on erittäin suuri osa.