06.11.2018

REKRY: Timanttinen digikoulutusten sisällöntuottaja

Sytytkö säkenöivistä digitaalisista koulutuksista? Saatat olla etsimämme asiantuntija, sillä etsimme timanttista sisällöntuottajaa täydentämään eOppiva-tiimiämme.

Työssäsi tuotat osana tiimiämme vaikuttavia digitaalisia koulutuksia esimerkiksi käsikirjoittamalla, visualisoimalla tai pelillistämällä. Osaat tehdä ja suunnitella interaktiivisia ja oppimista aktivoivia verkkokoulutuksia. Lisäksi autat valtion asiantuntijoita löytämään parhaat digitaaliset ratkaisut monimutkaistenkin aiheiden oppimiseen.

Onnistuaksesi työssäsi sinulla on kokemusta digitaalisten ja monimuotokoulutusten suunnittelusta, niiden käytännön tuotannosta ja ylläpidosta. Olet kehittänyt työelämäoppimisen prosesseja digitaalisissa toimintaympäristöissä.

Ketterä startup-tyylinen työskentely, halu oppia uutta, hyvä tekemisen meininki ja työtä pelkäämätön asenne auttavat tässäkin tehtävässä. Lisäksi hyvät viestintä- ja esiintymistaidot ovat plussaa.

Työkaluista sinulle tuttuja ovat (tai pystyt nopeasti omaksumaan): Lectora,  Articulate Storyline, H5P, G Suite, Adoben tuotteet, Camtasia, Moodle, YouTube, WordPress ja Howspace.

Sinulla on pedagoginen pätevyys. Koulutukseltasi voit olla kasvatustieteilijä, toimittaja, kouluttaja/valmentaja tai työn kautta oppinut asiantuntija. Odotamme siis että olet jo hetken tuottanut työksesi erilaisia verkkopedagogiikan ratkaisuja tai toiminut kouluttajana digitaalisessa ympäristössä.

Mitä me tavoittelemme?

Yhteisenä tavoitteenamme on tarjota hienoja kokemuksia digitaalisen oppimisen parissa koko valtionhallinnon työntekijöille. Suunnittelemme ja toteutamme koulutuksia yhteiskehittäen asiakkaidemme kanssa. Tämänhetkinen tuotantontomallimme löytyy täältä. Haluamme että kehityt kanssamme alasi huippuammattilaiseksi. Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana edelläkävijänä luomassa valtiolle jotain täysin uutta. Me teemme tätä siksi että jokainen voisi oppia.

Tehtävä on määräaikainen (12 kk) ja se täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka on Helsingissä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 16.11.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Liitä mukaan pieni max. muutaman minuutin verkkokoulutus oppimistavoitteineen, jonka olet itse tuottanut. Motivoi meidät koulutuksellasi!

HAUS kehittämiskeskus Oy

HAUS kehittämiskeskus Oy (HAUS) on valtion täysin omistama osakeyhtiö, jonka päätoimialueena on valtionhallinnon koulutus ja kehittäminen. In-house –toimijana HAUS osallistuu aktiivisesti valtionhallinnon kehittämishankkeisiin. HAUSin toimintaan kuuluu myös laajahko kansainvälinen liiketoiminta, joka koostuu erityisesti Euroopan unionin rahoittamista Twinning-hankkeista ja ulkoministeriön kumppanuushankkeista. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.