eOppiva - Etusivulle Kirjaudu
Tuuli Kurkipää 29.03.2020

Työyhteisötaitoja – yhdessä ja vaikuttavasti

Hyviä uutisia kaikille valtiolla työskenteleville! Academy of Brainin suositut työyhteisötaitojen, itsensä johtamisen, muutos-  ja vuorovaikutustaitojen valmennukset ovat tarjolla eOppivassa vielä lisävuoden. 

 

Olemme saaneet myös uutta ajankohtaista sisältöä etätyöntekijöille: 

Digitaalinen vuorovaikutus ja virtuaalitiimit -valmennuksissa keskitytään tehokkaaseen ja rakentavaan vuorovaikutukseen digitaalisessa työympäristössä. Toinen osa pureutuu luottamuksen rakentamiseen verkossa, toinen virtuaaliseen tiimityöskentelyyn sopiviin työkaluihin ja sovelluksiin.

 

 

Löydät kaikki valmennukset ja eOppivan muutkin työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoihin liittyvät koulutukset täältä: https://www.eoppiva.fi/kokoelmat/tyoyhteiso-ja-vuorovaikutustaidot/ 

 

Vaikuttavuutta yhdessä oppimalla

 

Näiden koulutusten avulla aiomme myös kehitellä erilaisia malleja sille, kuinka valmennusten opit siirtyvät käytäntöön, esimerkiksi opintopiirien ja muiden yhteisöllisten oppimismenetelmien avulla. Kokeilut ovat osa Kaiku-kehittämishanketta Työyhteisötaitojen yhteisöllinen ja vaikuttava oppiminen verkostoissa.

 

eOppiva on valtionhallinnon yhteinen digitaalinen oppimisympäristö, jolla on potentiaalia laajempaan vaikuttavuuteen kuin toimia vain koulutusten jakelualustana. Haluamme yhdessä eOppiva-verkoston kanssa kehittää ja arvioida tapoja, joilla voidaan tukea yhteisöllistä digitaalista oppimista sekä toimintakulttuurin ja työn tekemisen tapojen uudistumista.

 

Alkuvuoden eOppiva-roadtourilla eri virastoissa kuulimme paljon hienoja ideoita siihen, miten eOppivan koulutuksia voisi hyödyntää yhdessä opiskeluun tiimeissä, virastoissa ja verkostoissa. Ideoiden toteutuksessa meitä auttaa nyt Kaiku-kehittämishanke. 

 

Täältä löydät lyhyen kuvauksen siitä, mitä olemme suunnitelleet: https://www.valtiolla.fi/hanke/tyoyhteisotaitojen-yhteisollinen-ja-vaikuttava-oppiminen-verkostoissa/ 

 

 

Academy of Brain -sisällöt ovat nyt kaikkien valtion työntekijöiden opiskeltavissa, ja kevään kuluessa kokoamme innostuneimpia perustamaan ensimmäisiä opintopiirejä. Seuraa tiedotusta ja osallistu keskusteluun verkostoissa! 

 

Lisätietoja: 

Tuuli Kurkipää
0400 250 675
[email protected]