Petteri Kallio   23.01.2018

REKRY AUKI: Digitaalisen oppimisen ammattilainen

Onko työsi oppimista ja oppiminen sinulle työtä? Nyt se voisi olla sillä haemme tiimiimme rautaista  digitaalisen oppimisen ammattilaista, jolla myös tuotantojen projektointi pysyy hyppysissä. Uuteen työtehtävääsi kuuluu verkkotuotantojen projektointi, niiden pedagogia ja käsikirjoittaminen. Tulet työskentelemään erilaisten oppimisalustojen (Moodle, REAL) ja Lectoran tai Storylinen kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Onnistuaksesi uudessa roolissasi sinulla olisi hyvä olla vähintään muutama vuosi kokemusta vaativista digitaalisen oppimisen ja verkko-oppimisen tuotannoista. Lisäksi sinulla pitää olla hyvä käsitys erilaisista digioppimisen ratkaisuista ja alustoista.

Olet kiinnostunut digitaalisesta oppimisesta ja koulutuksesta ja haluat olla mukana luomassa valtiolle uutta tapaa oppia nyt ja tulevaisuudessa. Osaat työskennellä monenlaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa. Suurin osa työstäsi tehdään erilaisissa projektitiimeissä.

Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet työhön tarttuva tekijä. Osaat esiintyä vakuuttavasti, pidät ihmisistä ja verkostoituminen on sinulle luontevaa. Koulutustaustaltasi olet pedagogi tai olet toiminut vastaavassa työssä aiemmin. Kirjoitat hyvin ja ilmaiset itseäsi selkeästi. Ruotsin kielen hallinta ja Googlen tuottavuustyökalujen osaaminen lasketaan eduksi. Olet valmis oppimaan uutta päivittäin ja ymmärrät, että projektimuotoinen työ voi olla hektistä ja työmäärä ajoittain suuri.

Mitä me tarjoamme?

Me tarjoamme tiimissämme mielenkiintoisen mahdollisuuden  digitaalisen oppimisen parissa. Voit kehittyä kanssamme oman alasi huippuammattilaiseksi. Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana edelläkävijänä luomassa valtiolle jotain täysin uutta, mitä ei ole aiemmin osattu edes kuvitella.

Odotamme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tehtävä on määräaikainen ja se täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 2.2.2018 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen petteri.kallio@haus.fi.

Liitä mukaan lyhyt oppimiskäsikirjoitus sinua itseäsi kiinnostavasta aiheesta. Kuvaa oppimistavoitteet ja lyhyt esittelyteksti aiheestasi sekä miksi sitä kannattaisi mielestäsi opiskella.

Aletaanko hommiin?